HomeVisrecept

Romige courgettesoep met gamba’s limone

csm_Romige_courgettesoep_met_gambas_limone_LR_672056d9e2

Type gerecht: Soep Bereidingstijd: 30 – 45 min Verkrijgbaarheid: Goed Aantal personen: 4 personen Bereiding Bak de bosuien in ruime olijfolie aan en laat na een paar minuten de courgette en de knoflook meebakken. Voeg de warme groentebouillon, het laurierblaadje, wat peper en een heel klein beetje nootmuskaat toe. Kook dit in 25 minuten gaar. […]

Gebakken sliptong met garnaaltjes en witte wijnsaus

csm_Gebakken_sliptong_met_garnaaltjes_en_witte_wijnsaus_-_lr_63751bf114

Type gerecht: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 20 – 30 min. Verkrijgbaarheid: Goed Aantal personen: 4 personen Energie: 350 kCal | 1470 kJ Bereiding Breng in een steelpan de sjalot met de wijn en de fond aan de kook. Kook tot 100 ml in. Voeg de slagroom toe en kook de saus tot de gewenste dikte in. Dep […]

Mini pizzaatjes met verse sprot

csm_mini_pizzaatjes_met_verse_sprot_ef46ac9d79

Type gerecht: Borrelhapje / Amuse Bereidingstijd: 20 – 30 min. Verkrijgbaarheid: Goed Aantal personen: 10 of meer personen Energie: 205 kCal | 845 kJ Bereiding Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het pizzadeeg uit, steek er met een glas (doorsnee +/- 7 cm) rondjes uit en leg deze gelijk op een ingevette bakplaat. Pureer […]

Thais schelvispakketje met basilicum

csm_Thais_schelvispakketje_met_basilicum_-_lr_077809f563

Type gerecht: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 20 – 30 min. Verkrijgbaarheid: Goed Aantal personen: 4 personen Energie: 445 kCal | 1870 kJ Bereiding Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Verdeel over 4 royale vellen bakpapier of aluminiumfolie de tomaat en courgette. Leg er de schelvis op. Roer de currypasta door de kokosmelk en schenk over de […]