Historie De Lunterse Beek

Ons vis bedrijf vindt u in hartje Lunteren gelegen aan het nieuwe erf, het is omgeven met een ruime gratis parkeer mogelijkheid. Ons bedrijf is dertig jaar jong, en traditioneel opgebouwd, op vis gebied willen wij een zo`n groot mogelijk assortiment presenteren.

De kennermervis groep levert ons bijna dagelijks de verse vis aan, die aangevoerd wordt van alle Europese afslagen, maar ook importen uit andere continenten worden bij ons wekelijks aangeleverd. Wij vinden ook door veel producten zelf te bereiden dat wij mooiere en gezondere producten kunnen leveren dan menig groot winkel bedrijf die te allen tijde met conservering moeten werken.

Naast de winkel hebben wij sinds kort een restaurant erbij geopend een volledig vis restaurant met een eigen keuken waar wij vijf dagen in de week de mooiste vis gerechten op tafel zetten.

Naast de keuken hebben wij ook een eigen rokerij en inleggerij, en met verse kreeft en oesters uit een homarium is het vis verhaal compleet. In het midden van onze winkel vindt u de wijn afdeling met de mooiste wereld wijnen.

Verder verzorgen wij catering zelfs op locatie als dat nodig is Kort om als u van vis houdt komt u naar DE LUNTERSE BEEK.